En met succes, het werd bekroond met de eerste plaats.
Hier is hoe ik het normaal maak:
Recept is van Stephen Raichlen
1 biefstuk per persoon
Marinade:
4 teentjes knoflook fijngehakt
1/4 cup suiker
1/2 cup soyasaus
1/4 cup donkere sesam olie
1 theelepel zwarte peper
Snij de biefstuk in repen
Alles mengen en min 2 uur laten marineren.
De dipsaus:
1 theelepel knoflookpoeder
2 eetlepels suiker
1/4 cup soya saus
1/2 theelepel zwarte peper
salade:
3 eetlepels rijstazijn
1 eetlepel suiker
1/2 theelepel grof zout
1 komkomer in kleine reepjes
1/4 fijn gesnipperde ui
Meng alles en laat ong 2 uur marineren
voor serveren:
1 krop sla
favoriete hot/chili saus
Leg een groot blad sla op een bord, smeer hier wat chilisaus op en voeg wat salade toe.
Gril de biefstuk en doe dit in het slablad, vouw het slablad samen tot een handzaam pakketje, dip het in de dipsaus en probeer zonder te knoeien een hap te nemen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten